Transport op maat:
  meer dan woorden

DELIVER-IT biedt het antwoord op de vraag naar speciale transporten van (tijd)gevoelige en waardevolle ladingen. En met uitbreiding de nodige logistieke activiteiten en service die bij deze opdrachten komen kijken. Dat engagement goten we in een manifest: uw garantie dat wat we beloven, we ook echt leveren.

De waarde van een product kun je niet bepalen aan de hand van een bedrag. Wel door wat het betekent voor diegene die erop wacht.

Respect over de hele lijn

Door te luisteren naar onze klanten, leveranciers, partners en medewerkers creëren we een vertrouwensband gestoeld op respect. Dat vertrouwen tussen alle partijen is onmisbaar om een logistieke en/of transportopdracht tot een goed einde te brengen.

Daarnaast krijgt ook elke lading de nodige aandacht, want achter elk pakje schuilt een verhaal. 

Open communicatie als sleutel

Een duurzame samenwerking valt of staat met communicatie. Bij DELIVER-IT krijgt u dus geen chatbot aan de lijn, maar de vriendelijke stem van uw transportexpert die u meteen verder helpt.

En loopt er toch iets mis? Dan hoort u dat als eerste van ons. Mét gepaste oplossingen en adviezen.

Geëngageerd team

Het DELIVER-IT-team bestaat uit mensen met een passie voor hun job en die daarbij altijd streven naar het best mogelijke resultaat. Die passie wakkeren we aan door interne en externe medewerkers te betrekken bij uitdagende projecten.

Bovendien krijgen ze de nodige verantwoordelijkheid en vrijheid, maar ook de kans om te groeien en om zichzelf te zijn. En dat op een aangename werkplek waar plezier en werk hand in hand gaan.

Dedicated chauffeurs

Dankzij de ervaring van onze chauffeurs en de continue opleiding die wij hen bieden, zijn zij onze rijdende reclameborden. 

Onze chauffeurs engageren zich om:

Correcte prijsafspraken

Bij DELIVER-IT kunt u niet kiezen uit standaardpakketten. Waar u wel voor kiest? Voor onze kennis en expertise. Daardoor bent u altijd zeker van een transportoplossing op maat tegen een correcte prijs. Zowel voor structurele als ad-hoctransporten.

Meer dan transporten op maat

Uw ladingen op de correcte manier en volgens afspraak leveren, is maar één aspect van een goede logistieke dienstverlening. Daarom gaat DELIVER-IT verder dan transport op maat en maken wij ons sterk dat wij op alle logistieke vragen ‘ja’ zeggen.

Daarbij bieden we onze eigen diensten aan. Denk aan beveiliging van uw luchtvrachtzending, afhandeling van douaneformaliteiten, x-dock, opslag, orderpicking, plaatsen van materiaal ter plekke of opbouw van beursstanden.

YOU
NAME IT,
WE
DELIVER IT