Niet zomaar een
  transportbedrijf

DELIVER-IT is in 2018 opgericht met het doel om meer aan te bieden dan alleen transport. We willen oplossingen aanreiken, geen ‘vast menu’ waaruit de klant moet kiezen. Die persoonlijke en flexibele aanpak is voor ons belangrijk.

In de vele jaren ervaring hebben we geleerd dat een directe en eerlijke communicatie met alle betrokken partijen cruciaal is. Ook kwaliteit is voor ons daarbij van groot belang. Onze kwaliteitslabels GDP-MDR en ISO 9001-2015 bevestigen hoe kwaliteit een rode draad is in alles wat we doen bij DELIVER-IT.

Omdat elke zending belangrijk is

DELIVER-IT gaat voor een doorgedreven service. En dat 24/7. Want voor ons is uw pakje niet zomaar een pakje, en u bent niet dat zoveelste nummertje op de lijst. Voor ons bent u een klant die de beste oplossing voor zijn transport wil en dat dus ook zal krijgen.

Wij werken nauw samen met ons uitgebreide netwerk. Overal ter wereld hebben we partners op wie we altijd kunnen rekenen. En van wie de waarden mooi aansluiten bij de onze.

Transportbedrijf voor maatwerk

DELIVER-IT is het antwoord op uw logistiek probleem. Wat misschien onmogelijk lijkt, lossen wij met verbazend gemak voor u op. Daag ons dus gerust uit. Wij helpen u graag verder.

Het DELIVER-IT-team

YOU
NAME IT,
WE
DELIVER IT