Value added logistics voor elke sector

Als persoonlijke service en value added logistics even belangrijk zijn.

01 | Medisch-technisch transport

Achter elk medisch-technisch transport zit een patiënt die nood heeft aan hulp. Met dat idee behandelt ons team elk medisch vervoer met de grootste zorg en volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Chirurgische instrumenten, implantaten of een operatietafel: wij leveren waar en wanneer u het wilt. Heeft een lading onderweg of op bestemming speciale zorg nodig? Ook dat nemen we voor onze rekening.

02 | Automotive

De logistieke uitdagingen in de auto-industrie zijn groot en complex. Ons team staat 24/7 voor u klaar om te garanderen dat uw productielijn niet stilvalt bij onverwachte problemen in uw supplychain.

Dankzij onze jarenlange logistieke ervaring in de automotive-sector, zorgen wij altijd voor een gepaste oplossing voor uw probleem. Op elk moment, waar ook ter wereld.

03 | Aerospace

Aerospace

Een vliegtuig dat aan de grond staat, kost geld. Elke minuut. Onze transportspecialisten met jarenlange ervaring in de aerospace logistics zorgen ervoor dat de onderdelen die u nodig heeft, binnen de kortst mogelijke tijd ter plaatse worden geleverd.

04 | Healthcare en farmaceutica

Of het nu gaat om een klinische studie, een bloedstaal, een ATMP of een vaccin: wij vervoeren uw levensbelangrijke zending volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden in de industrie. Ons GDP-gecertificeerd team volgt temperatuurgecontroleerde zendingen nauwgezet op. Het zorgt ervoor dat uw zending veilig en in perfecte conditie op bestemming wordt geleverd. Zelfs tot bij de patiënt.

Healthcare en farmaceutica

05 | Electronics

Electronics

De logistieke organisatie van elektronische componenten is complex en zeer tijd gevoelig. Ons team van logistieke experten staat 24/7 voor u klaar om te garanderen dat uw waardevolle en gevoelige goederen tijdig op bestemming aankomen. Zowel van en naar productiesites als naar de eindgebruiker.

Wij vervoeren alles

Van paperclip tot olifant DELIVER‑IT transporteert het voor u. Snel en met zorg. Want wat voor u waardevol is, is dat voor ons ook.