Logistieke diensten met wereldwijde sneltransporten

DELIVER-IT biedt u een snelle en betrouwbare oplossing voor al uw logistieke problemen. Dankzij onze persoonlijke en flexibele aanpak, bent u zeker van een professioneel en veilig transport van uw waardevolle en gevoelige zending.

Bij DELIVER-IT is uw logistiek in goede handen.

Voor uw dringende of speciale vragen

Uw klant heeft een onderdeel nodig of anders valt de productie stil. Een patiënt wacht met spoed op een levensreddend medicijn. Een vliegtuig heeft dringend een vervangstuk nodig want het staat aan de grond. Hoe speciaal, gevoelig of urgent uw lading ook is, DELIVER-IT neemt die verantwoordelijkheid van u over. Daarbij gaat ons team elke logistieke uitdaging aan.

Van paperclip tot olifant, DELIVER-IT transporteert het voor u. Snel en met zorg. Want wat voor u waardevol is, is dat voor ons ook.

Uitzonderlijke service, uitzonderlijke transporten

expresdienst met een plus

Ons team behandelt elke lading met de grootste zorg. Groot of klein, speciaal of net heel gewoon.

onmisbare communicatie

We doen wat we beloven en daarbij is eerlijke en directe communicatie onmisbaar. Wij houden u op de hoogte van uw zending. Ook als er iets niet loopt zoals gepland, dan hoort u het eerst van ons. We zorgen dan ook meteen voor een gepaste oplossing. Uw single point of contact volgt uw dossier op en staat steeds voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

compromisloze service

DELIVER-IT gaat altijd voor de beste service. Zonder compromis. Want een lading correct, veilig en snel versturen? Dat is en blijft onze prioriteit. Zodra wij een transport in handen nemen, doen we er alles aan om dit tot een goed einde te brengen.

Onder het motto ‘You name it, we deliver it’, bieden wij u een oplossing voor al uw logistieke vragen.

(Inter)nationaal transport en logistiek op maat

Expresstransport op afroep met leveringen dezelfde dag. Voor dringende of just in time ladingen, maar ook voor dagelijkse opdrachten. En dit voor alle soorten vrachten, onafhankelijk van de grootte en het gewicht.

Dankzij nauwe samenwerking met onze internationale partners, garanderen wij u wereldwijde betrouwbare transportoplossingen tegen concurrentiële prijzen.

Met onze zeevrachten bundelen we veiligheid, snelheid en prijs op de meest efficiënte manier in één service. Onze transportexperts regelen uw internationaal transport van en naar alle wereldhavens. Van FCL tot LCL en van koeltransporten tot projectvrachten.

Next flight out sneltransporten van tijdsgevoelige en waardevolle producten. Waar mogelijk, gebruiken we directe vluchten met voorkeur voor hoogwaardige luchtvaartmaatschappijen. We gaan dus altijd voor de best flight out.

De juiste vlucht boeken is maar een deel van het verhaal. Door onze samenwerkingen met lokale agenten wereldwijd, bent u namelijk ook zeker van een correct voor- en natransport op maat van de lading.

Boven dien zijn wij als Regulated Agent Airfreight bevoegd om flexibele EDD-screenings in ons magazijn uit te voeren en zo uw luchtvrachten te beveiligen.

We bieden een ruim aanbod supply chain solutions aan. In ons magazijn is er ruimte voor pallets, maar ook voor rekken om kleine onderdelen correct en efficiënt te stockeren. Op vraag verzorgen we de orderpicking en uiteraard het bijhorende transport. Ook technische handelingen zoals opbouw en afbraak van beursstanden voeren wij voor u uit.

Bovendien handelen wij de import-, export-, en transitdouaneformaliteiten voor u af. 

Wij zijn GDP-MDR gecertificeerd voor transporten in de farmaceutische en medisch-technische sector. We beschikken over ruime expertise in transporten van (tijds)gevoelige ladingen, geconditioneerde zendingen tot plaatsen medisch materiaal of levering van instrumenten in het operatiekwartier.

Meer dan snelle transporten

Onze diensten laten zich moeilijk samenvatten in enkele zinnen. Daarvoor is ons aanbod aan logistieke oplossingen te uitgebreid. Eén ding is zeker: DELIVER-IT biedt een correcte service tegen een eerlijke prijs. Met open communicatie als basis voor een duurzame samenwerking.

En die open communicatie begint bij een goed gesprek.

DELIVER-IT staat voor betrokkenheid

Zaakvoerders Peter Allard en Olivier Tielemans bundelen met DELIVER-IT hun jarenlange ervaring in de transportsector. Ze leiden een enthousiast team van transportexperten die elke lading behandelen met het nodige respect. Want meer dan diensten, levert DELIVER-IT service.

Peter en Olivier hebben een duidelijk doel: logistieke hulp leveren die u écht nodig heeft. Geen standaardpakketten dus, maar transport afgestemd op uw behoeften. Om u die kwaliteitsservice te garanderen, is DELIVER-IT GDP-MDR en ISO 9001-2015 gecertifieerd.

Dankzij ons statuut als Regulated Agent zorgen wij ook voor de beveiliging van uw luchtvrachtzendingen. Samen met ons uitgebreide netwerk aan internationale partners, bieden wij logistieke ondersteuning aan in meer dan 150 landen.